Amstelveen,
03
juni
2016
|
13:30
Europe/Amsterdam

KLM en Corendon werken samen op rechtstreekse vluchten naar Sri Lanka

Samenvatting

KLM en Corendon zijn overeengekomen om twee keer per week stoelcapaciteit naar Colombo, Sri Lanka, in te zetten voor klanten van Corendon. Eind oktober start KLM met rechtstreekse vluchten op Colombo, twee keer per week uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner.

KLM blijft in haar netwerk investeren om klanten nog meer keuze aan bestemmingen te bieden. Na een record aantal nieuwe bestemmingen met ingang van het zomerseizoen, biedt KLM gedurende het hele winterseizoen de twee nieuwe bestemmingen Colombo en Miami aan
Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland
Sri Lanka is een perfecte aanvulling op ons aanbod verre bestemmingen. Het leent zich bij uitstek voor een rondreis in combinatie met een strandvakantie, heeft een indrukwekkende natuur, cultuur en prachtige stranden. Door de samenwerking met KLM kunnen we bovendien onze reizigers rechtstreeks naar dit prachtige eiland brengen. Dat maakt deze nieuwste Corendon bestemming uniek!
Atilay Uslu, van Corendon

Tot nu toe is Colombo vanuit Nederland alleen via een tussenstop te bereiken. Met deze overeenkomst heeft Corendon gedurende het hele jaar gegarandeerde capaciteit bij KLM die zij zal inzetten ten behoeve van de pakketreizenmarkt voor Sri Lanka.