Amstelveen,
01
november
2013
|
14:00
Europe/Amsterdam

KLM Economy Comfort nu ook beschikbaar op de KLM Cityhopper-vloot

Samenvatting

Na de succesvolle introductie van Economy Comfort op intercontinentale vluchten van KLM en op de Europese B737-vloot van KLM, is Economy Comfort vanaf vandaag ook beschikbaar op alle Europese bestemmingen waarop KLM Cityhopper met Embraer 190 en Fokker 70 toestellen vliegt. Als enige uitzondering wordt European Economy Comfort, net zoals bij KLM-vluchten, niet aangeboden op de route Amsterdam Schiphol - Parijs-Charles de Gaulle en vice versa.

Met deze introductie biedt KLM haar passagiers opnieuw meer keuze in comfort. Economy Comfort biedt, naast meer beenruimte als extra voordeel dat passagiers eerder van boord kunnen, aangezien de Economy Comfort zone zich in het voorste deel van Economy Class bevindt.

De procedure voor het reserveren van een Economy Comfort stoel op de KLM Cityhopper-vloot is hetzelfde als die bij andere Europese KLM-vluchten. Een stoel in de Economy Comfort zone kan op elk moment voor vertrek worden geboekt tegen bijbetaling van minimaal 10 euro per enkele reis, afhankelijk van de duur van de vlucht.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release