27
september
2023
|
11:42
Europe/Amsterdam

KLM Crown Lounges geopend op luchthavens Toronto en Houston

Samenvatting

KLM heeft op de luchthavens van Toronto (Canada) en Houston (Verenigde Staten) onlangs twee gerenoveerde lounges geopend. Samen met de lounges op Schiphol zijn dit de enige KLM Crown Lounges wereldwijd. De vernieuwing van de lounges is onderdeel van KLM’s strategie ‘Run a great airline for our customers and our people’.

Met de renovatie van de twee  lounges tot KLM Crown Lounges, wil KLM haar klanten de meest aantrekkelijke lounges ter wereld bieden, door nadruk te leggen op comfort en gemak, en alles in een vertrouwde en herkenbare KLM-omgeving.

Comfortabel en stijlvol
Voor de verbouwing van beide lounges werd gekozen voor comfortabel, stijlvol en ergonomisch meubilair van duurzame elementen en circulaire materialen. De lounges zijn herkenbaar dankzij het KLM-blauw en het gebruik van warme, natuurlijke kleuren. Ook worden er, net als in de lounge op Schiphol, de Delfts blauwe KLM-huisjes tentoongesteld. Klanten kunnen kiezen voor een rustige zithoek in een (werk)ruimte of juist voor meer activiteit elders in de lounge. Verder kan de klant gebruik maken van een buffet, met aangepaste opties op basis van het tijdstip van de dag.

Ceremoniële opening
Bij de feestelijke opening van beide lounges waren veel gasten aanwezig, waaronder medewerkers van reisbureaus, influencers, Amerikaanse en Canadese (reis-)media, vertegenwoordigers van de luchthavens, Delta-collega’s en AFKL-partners. Marleen van de Pol (VP Customer Experience) verrichtte de officiële opening van beide lounges. 

Opening Toronto

De opening van de lounge in Toronto. V.l.n.r.: Laurenske van den Heuvel (Deputy Consul General, Toronto General Consulate of Netherlands), Christina Wendland (Station Manager Toronto, Air France), Jean-Eudes de La Bretèche (General Manager, Canada, Air France-KLM),  Marleen van de Pol (VP Customer Experience, KLM), Janik Reigate (Director Strategic Customer Relationships, GTAA)

 

We zijn heel blij met de positieve reacties van klanten, agenten en partners die met ons de openingen hebben gevierd. Investeringen in lounges op internationale stations vormen de hoeksteen van het verbeteren van de premium klantervaring. Ze sluiten perfect aan bij investeringen in onze nieuwe World Business Class en onze onlangs geïntroduceerde Premium Comfort-klasse. Merklounges dragen bij aan de verbinding met onze klanten bij het waarmaken van onze merkbelofte: het creëren van een memorable experience voor onze klanten.

Marleen van de Pol, VP Customer Experience

Vluchten naar Noord-Amerika 
Wekelijks biedt KLM 81 vluchten aan naar Amerikaanse bestemmingen, waaronder New York, Atlanta, Austin, Washington, Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. Houston wordt 6 maal per week aangedaan. KLM vliegt wekelijks 36 keer naar de 5 Canadese bestemmingen Toronto, Calgary, Vancouver, Edmonton en Montreal. Toronto wordt 13 keer per week aangedaan.