Amstelveen,
02
maart
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM breidt Meet & Seat uit met tien bestemmingen

Samenvatting

Na de introductie van Meet & Seat op drie pilot routes, is de service vanaf vandaag beschikbaar op tien nieuwe routes: Rio de Janeiro, Buenos Aires, Mexico City, Atlanta, Houston, Los Angeles, Toronto, Johannesburg, Kaapstad en Nairobi.

KLM lanceerde op 3 februari Meet & Seat en was hiermee de eerste luchtvaartmaatschappij die sociale netwerken in het reguliere vliegproces integreert. Passagiers met een reservering kunnen via hun Facebook- of LinkedIn-account zien wie er nog meer op hun vlucht meereizen.

Erik Varwijk, managing director KLM: “De service is ontwikkeld in samenwerking met onze klanten. Na een succesvolle eerste maand merken we dat er behoefte is aan de introductie op nieuwe routes. Meet & Seat wordt voornamelijk gebruikt om te netwerken door zakelijke passagiers. Deze tien nieuwe bestemmingen lenen zich hier goed voor”.

Over Meet & Seat
Passagiers zien de andere Meet & Seat-deelnemers alleen als ze hun Facebook- of LinkedIn-profiel linken met hun vlucht. Ze kunnen bovendien zelf beslissen welke persoonlijke gegevens uit hun Facebook- of LinkedIn-account ze met hun medepassagiers willen delen.

Via Manage mijn Boeking kunnen passagiers vanaf 90 dagen tot 48 uur voor vertrek hun stoel kiezen en op een eenvoudige manier contact leggen met hun medereizigers.

Meet & Seat is ook al beschikbaar op San Francisco, New York en São Paulo. KLM zal binnenkort nog meer intercontinentale routes toevoegen.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws