Amstelveen,
23
mei
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

KLM breidt haar netwerk in China uit

Vanaf 23 mei 2019 zal KLM het aantal codeshare-bestemmingen uitbreiden dat binnen het samenwerkingsverband met China Eastern in China wordt aangeboden. Het aantal bestemmingen stijgt van 14 naar 63, met onder meer Yinchuan, Xining, Shantao, Zhangjiang en Zuhai. Het netwerk van KLM in China is daarmee nog uitgebreider geworden.

China Eastern zal op haar beurt 24 extra Europese bestemmingen gaan aanbieden via het KLM-netwerk vanaf Amsterdam, in aansluiting op de vluchten van China Eastern tussen Amsterdam en Shanghai. Het luchtvaartbedrijf komt daarmee op 39 bestemmingen in Europa, waaronder Turijn, Warschau en Bazel. De KLM-vluchten tussen Amsterdam en Shanghai zijn sinds eind 2018 onderdeel van joint venture met Air France, KLM en China Eastern.

 

We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk te optimaliseren. We zijn blij dat we met deze nieuwe bestemmingen nog meer reismogelijkheden in China beschikbaar maken voor onze passagiers. Het verder ontwikkelen van de verbindingen met en binnen China is al jaren een strategische prioriteit voor KLM.
Pieter Elbers, CEO KLM