Amstelveen,
21
april
2016
|
11:31
Europe/Amsterdam

KLM brandpartner van A’DAM Toren

Samenvatting

KLM en A’DAM Toren hebben voor de komende twee jaar een brandpartnership gesloten. KLM maakt het mede mogelijk dat bezoekers vanaf het observatiedek (‘LOOKOUT’) van de toren door verrekijkers van een prachtig uitzicht over de stad kunnen genieten. De A’DAM Toren is een nieuw icoon in Amsterdam en daarmee een aantrekkelijke attractie voor internationale bezoekers van Amsterdam. Aangezien KLM wereldwijd voor het vervoer van reizigers naar Amsterdam zorgt, versterken beide partners elkaar om deze reizigers een unieke ervaring te bezorgen.

De A’DAM Toren, voormalige Shell toren, telt 22 verdiepingen met 9 horeca-outlets waaronder een observatiedek, een nachtclub, een ronddraaiend restaurant, een hotel en diverse bars. In mei zal de A’DAM Toren zijn deuren openen voor bezoekers.

KLM is nauw verbonden met de stad Amsterdam, als belangrijkste knooppunt voor haar klanten wereldwijd. Daarnaast heeft KLM al enkele jaren een partnership met Amsterdam Marketing om samen meer internationale bezoekers naar de stad te halen.