Amstelveen,
10
oktober
2013
|
10:00
Europe/Amsterdam

KLM biedt passagiers meer kijktijd aan boord

Samenvatting

KLM biedt passagiers de mogelijkheid om vanaf het moment dat zij in hun stoel aan boord zitten tot het moment dat zij uitstappen te genieten van het aanbod aan Inflight Entertainment.

Voor de passagier betekent dit dat op alle intercontinentale vluchten tot 1 uur langer gebruik gemaakt kan worden van de films, muziek en andere mogelijkheden van het systeem dat iedere passagier tot zijn beschikking heeft. Voorheen ging het Inflight Entertainment systeem pas aan als het toestel in de lucht was en voor landing weer uit.

Vanaf vandaag tot eind november wordt het Inflight Entertainment systeem aangepast in KLM’s intercontinentale vloot. Behalve de extra beschikbaarheid, is ook de navigatie van het systeem aantrekkelijker gemaakt door minder tekst te gebruiken en meer visuele navigatie te gebruiken.

Passagiers kunnen tijdens de vlucht kiezen uit meer dan 1000 uur programmering, die aangeboden wordt in tot 12 talen. Naast de audiovisuele media biedt KLM aan boord ook de Holland Herald en verschillende kranten aan.

Passagiers kunnen voor hun vlucht al bekijken welke programmering er aan boord beschikbaar is op de KLM website en via de KLM Movies & more app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple als Android smartphones en binnenkort ook voor iPad.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release