Amstelveen,
21
september
2017
|
12:31
Europe/Amsterdam

KLM biedt klanten wereldwijd rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide

Samenvatting

Van prio-toegangstickets voor de Eiffeltoren of duiken met haaien in Kaapstad tot het geweldige panoramische uitzicht van het Empire State Building in New York: vanaf vandaag biedt KLM klanten wereldwijd de mogelijkheid om rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide te boeken via KLM op Messenger, KLM.com, de KLM app en op KLM-vluchten via het portal.

Dankzij het nieuwe samenwerkingsverband tussen KLM en GetYourGuide, het grootste online boekingsplatform voor rondleidingen en activiteiten, kunnen KLM-passagiers nu direct via de KLM-kanalen meer dan 30.000 rondleidingen en activiteiten boeken op ruim 2.500 bestemmingen wereldwijd. Reserveren kan direct nadat de passgier een vlucht heeft geboekt, is ingecheckt, tijdens de vlucht, of op ieder ander geschikt moment. De meeste rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide kunnen minder dan 24 uur van tevoren worden geboekt. Digitale tickets en een simpele scan van de QR-code, garanderen toegang tot de attractie. Mobiele gebruikers worden met pushmeldingen door GetYourGuide op de hoogte gehouden over hun geboekte rondleidingen en activiteiten. Deze nieuwe service wordt de komende weken uitgerold via de verschillende KLM-kanalen.

KLM wil zijn waar haar klanten zijn en biedt hen daarom de mogelijkheid om verschillende relevante producten en diensten te boeken gedurende de reis. Deze samenwerking laat zien dat beide ondernemingen zich inzetten om mee te gaan met de verwachtingen van hun klanten, die hun reizen flexibel en digitaal willen kunnen plannen.

 

Door onze klanten de rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide aan te bieden, in combinatie met andere relevante diensten zoals huurauto's en hotels, geven we hen de mogelijkheid hun hele reis samen te stellen via hun favoriete KLM-platform. De activiteiten kunnen geboekt worden vanaf een aantal weken voor vertrek tot zelfs nog tijdens de vlucht. In GetYourGuide hebben we de juiste partner gevonden met het meest complete aanbod aan rondleidingen en activiteiten. Iedereen kan heel gemakkelijk digitaal boeken en dat past perfect bij de innovatieve stijl van KLM.
Pieter Groeneveld, Senior Vice President Digital Air France - KLM
Om ons wereldwijde aanbod aan rondleidingen en attracties toegankelijk te maken voor reizigers van over de hele wereld, zoeken wij partners die tegelijkertijd een vinger aan de pols van de klant en hun blik op de toekomst gericht houden. KLM is met haar streven naar digitale innovatie de onbetwiste leider in de luchtvaartindustrie en we kijken er dan ook naar uit om onze klanten gezamenlijk geweldige reiservaringen te bieden.
Tao Tao, COO van GetYourGuide

KLM op social media

Sinds 2009 heeft KLM een reputatie verworven als pionier op het gebied van socialmediadiensten en -campagnes. KLM heeft meer dan 25 miljoen fans en volgers op verschillende socialmediakanalen. Via deze kanalen wordt KLM iedere week ruim 100.000 keer genoemd. In 15.000 gevallen gaat het daarbij om vragen of opmerkingen. Deze vragen en opmerkingen worden persoonlijk beantwoord door ruim 250 medewerkers die samen het grootste socialmediateam ter wereld vormen. KLM bood als eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld klanten de mogelijkheid om reisdocumenten en vluchtstatusupdates te ontvangen via WhatsApp, Messenger, Twitter en WeChat. Op WhatsApp, Facebook, Messenger, Twitter, LinkedIn, WeChat en KakaoTalk (Zuid-Korea) biedt KLM haar klanten 24/7 ondersteuning in 9 verschillende talen.

De KLM app is inmiddels 2 miljoen keer gedownload op iOS- en Android-apparaten. Elke dag maken ongeveer 85.000 mensen gebruik van de app om vluchten te boeken of online in te checken en om instapkaarten te downloaden, stoelen te reserveren of de laatste vluchtinformatie te ontvangen.

Over GetYourGuide

Als voornaamste online boekingsplatform voor rondleidingen en activiteiten, biedt GetYourGuide toegang tot ruim 30.000 attracties, rondleidingen en activiteiten in meer dan 2.500 bestemmingen wereldwijd. Van prio-toegangstickets voor de Eiffeltoren tot duiken met haaien in Kaapstad biedt GetYourGuide activiteiten voor iedere reiziger, zowel via de eigen website als in samenwerking met vooraanstaande reisorganisaties over de hele wereld. GetYourGuide is gevestigd in Berlijn, heeft meer dan 360 medewerkers en kantoren in 11 landen. Ga voor meer informatie over GetYourGuide naar www.getyourguide.com.