Amstelveen,
30
mei
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM biedt Duitstalige Service via Facebook en Twitter

Samenvatting

Fans en volgers van KLM Facebook en Twitter kunnen nu ook terecht bij KLM voor service in het Duits.

In aanvulling op Engels, Spaans en Nederlands, biedt KLM nu ook 24 uur per dag, 7 dagen per week service in het Duits op Facebook en Twitter. Klanten kunnen via social media vragen stellen aan KLM, tickets laten omboeken, annuleren en  extra bagage reserveren.

De Duitstalige markt is een focusmarkt van KLM en de uitbreiding met Duitstalige service past bij de strategie om de dienstverlening via social media in de toekomst met meer talen uit te breiden. KLM streeft er naar vragen van haar klanten binnen 1 uur te beantwoorden en binnen 24 uur een oplossing te bieden.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws