Amstelveen,
26
maart
2015
|
13:00
Europe/Amsterdam

KLC uitgeroepen tot Regional Airline of the Year

Samenvatting

KLM Cityhopper is afgelopen zaterdag in Genève tijdens ‘The 2015 Air Transport News Awards Ceremony’ uitgeroepen tot Regional Airline of the Year. Lezers van Air Transport News hadden gedurende een maand de mogelijkheid hun stem uit te brengen op basis van acht criteria, waarna de internationale jury uitspraak deed.

We zijn zeer vereerd met deze prestigieuze wereldwijde onderscheiding die KLM Cityhopper is verleend als de Europese operating carrier voor KLM en haar partners. Het is een enorme erkenning voor de professionele en toegewijde inzet van onze medewerkers van KLC die jaarlijks 100.000 vluchten naar 54 Europese bestemmingen uitvoeren. Deze onderscheiding ondersteunt ons in het voortdurend verbeteren van onze operatie en het blijven innoveren in de toekomst in het belang van onze passagiers. Zo kunnen we ze veilig, comfortabel en op tijd vervoeren tegen concurrerende kosten. Deze award is voor onze KLC-medewerkers en ook voor onze leveranciers die met ons samenwerken.
Boet Kreiken - Managing Director KLM Cityhopper

De awards van Air Transport News zijn internationale prijzen die alle belangrijke categorieën in de luchtvaartindustrie bekronen. Luchtvaartalliantie SkyTeam heeft de award ‘Airline Alliance of the Year’ gewonnen.