Amstelveen,
25
juli
2013
|
09:49
Europe/Amsterdam

KLM nieuwe sponsor van Joost Luiten

Samenvatting

KLM is een tweejarige sponsorovereenkomst aangegaan met Nederlands topgolfer Joost Luiten. Het contract dat KLM aan Joost Luiten verbindt, is vandaag getekend.

KLM is een tweejarige sponsorovereenkomst aangegaan met Nederlands topgolfer Joost Luiten. Het contract dat KLM aan Joost Luiten verbindt, is vandaag getekend.

Joost Luiten (27) is professioneel golfer sinds 2006 en is de hoogst geklasseerde Nederlander op de wereldranglijst ooit, met een 62ste plaats als beste klassering. Hij won twee keer een wedstrijd op de Europese Tour, het Iskandar Johor Open in Maleisië in 2011 en het Lyoness Open afgelopen juni in Oostenrijk. Hij staat bij de beste twintig spelers van Europa. Joost Luiten is momenteel tevens ambassadeur van het KLM Open.

KLM draagt de golfsport een warm hart toe en beschouwt de sponsoring van Joost Luiten als een verdere verdieping van haar actieve betrokkenheid bij de golfsport. KLM is al sinds 2004 titelsponsor van het KLM Open. KLM hoopt met deze sponsoring Joost te steunen en een belangrijke bijdrage te leveren aan de positie van Joost op de wereldranglijst.

Harm Kreulen, directeur KLM Nederland: “KLM is trots op haar Nederlandse roots. Het is verweven in vele aspecten van onze producten en services. De sponsoring van Joost, de beste golfer van Nederland, sluit hierbij goed aan. We associëren ons met de ambitie die Joost heeft om te stijgen op de wereldranglijst van topgolfers. Gezien zijn huidige vorm hebben we er alle vertrouwen in dat Joost niet alleen goed zal presteren op internationaal topniveau, maar ook een grote inspiratiebron zal zijn voor heel golfend Nederland.”

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws