Amstelveen,
07
september
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Golftoernooi KLM Open gaat morgen weer van start

Samenvatting

Golftoernooi KLM Open gaat morgen van start op golfbaan The Dutch in Spijk. Het KLM Open vindt plaats tot en met zondag 11 september. Het is de 97ste editie van het golftoernooi, waarvan KLM voor de 13e keer op rij titelsponsor is.

Tijdens het vierdaagse golfevenement in Spijk komen grote namen als Joost Luiten, Thomas Pieters en Chris Wood in actie. Daarnaast organiseert KLM tijdens het KLM Open diverse seminars voor haar relaties, variërend van Nederlandse ondernemers tot Chinese zakenrelaties woonachtig en werkzaam in Nederland.

Naast de seminars zijn er ook andere activiteiten rondom het golftoernooi. Zo is het mogelijk een gratis golfles te volgen bij De Golf Academie, terwijl de kinderen zich vermaken in het Funpark van RAAK! Liever culinair genieten? Ga dan langs bij de originele foodtrucks met een verrassend aanbod.

Wereldprimeur: Beat The Pro
Daarnaast heeft het KLM open een wereldprimeur met ‘Beat The Pro’. Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi kunnen amateurs het opnemen tegen de professionele golfers. Dat gebeurt op 2 dagen tijdens het KLM Open: op donderdag 8 en zaterdag 10 september. Plaats van handeling is de 14de hole die voor deze gelegenheid is omgebouwd tot een heus stadion met tribunes, een bar en live muziek. Anders dan op de andere holes wordt het publiek uitgenodigd om de amateurs en de professionals zo luid mogelijk aan te moedigen.

Ga voor meer informatie naar KLM Open.