Amstelveen,
27
juni
2013
|
13:48
Europe/Amsterdam

Florence nieuwe bestemming KLM

Samenvatting

KLM start komend najaar een nieuwe lijndienst van Schiphol naar het Italiaanse Florence, hoofdstad van de regio Toscane en bakermat van de Renaissance. Met ingang van het nieuwe winterseizoen op 27 oktober wordt twaalf keer per week op deze route gevlogen met een Embraer 190.

KLM vliegt op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag twee keer per dag naar Florence; op dinsdag en donderdag vindt één vlucht plaats.

KLM SkyTeam-partner Alitalia vliegt op de route Amsterdam–Florence de rest van het zomerseizoen nog twee keer per dag met een Airbus A319.

Dienstregeling
Kijk voor de vertrek- en aankomsttijden van deze vluchten op www.klm.com.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube