Amstelveen,
26
oktober
2018
|
11:45
Europe/Amsterdam

Douwe Egberts koffie aan boord KLM

Samenvatting

Met ingang van KLM’s nieuwe winterdienstregeling, op zondag 28 oktober, wordt op alle KLM-vluchten heerlijke en duurzame Douwe Egberts koffie geserveerd. Lekkere en kwalitatief goede koffie is belangrijk voor KLM. KLM en Douwe Egberts zijn dan ook trots op hun nieuwe samenwerking.

Fotobijschrift: De speciaal voor de gelegenheid ingevlogen DE-barista legt KLM-crew voor de gelegenheid eens zelf in de watten.

 

Hollandse samenwerking voor hoogstaande kwaliteit

Douwe Egberts heeft een speciale koffieblend voor KLM ontwikkeld. Deze blend sluit perfect aan bij de smaakbeleving op grote hoogte, zodat een kop koffie in de lucht net zo goed smaakt als op de grond. Klanten van KLM krijgen de nieuwe, duurzame 100% utz-gecertificeerde koffieblend ook aangeboden in de Europese Crown Lounge en de intercontinentale Crown Lounge.

 

Wij zijn trots op de samenwerking met Douwe Egberts. Goede koffie is belangrijk voor onze klanten en daarnaast vindt KLM het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken. Twee typisch Nederlandse merken, die allebei kwaliteit voorop stellen, kunnen niet anders dan elkaar versterken
Miriam Kartman, EVP Inflight Services