10
april
2017
|
14:51
Europe/Amsterdam

Boet Kreiken verantwoordelijk voor Customer Experience KLM

Samenvatting

Boet Kreiken (58 jaar) is per direct benoemd als Executive Vice President Customer Experience KLM. Hij neemt hiermee de verantwoordelijkheden over van Ryanne van der Eijk, die besloten heeft haar carrière bij Dubai Airports voort te zetten. Boet Kreiken zal ook per direct toetreden tot de KLM Executive committee.

“Ik ben verheugd dat Boet met zijn jarenlange passie voor en ervaring met KLM de goede basis zoals door Ryanne en haar team is neergezet, de komende periode verder zal uitbouwen. Eind 2014 heeft KLM deze nieuwe functie in het leven geroepen, met als doel om ervoor te zorgen dat het hele bedrijf nog klantgerichter wordt. We zien een toename van de klantwaardering en alle programma’s hierop zullen onverminderd voortgaan.”
Pieter Elbers - President-directeur KLM

Boet Kreiken is sinds 2009 directeur van KLM Cityhopper BV en heeft hierin afgelopen jaren succesvol de vervanging van de Fokker vloot met nieuwe Embraers geleid. Voordat Boet Kreiken directeur KLM Cityhopper werd, heeft hij een aantal executive posities bij KLM vervuld, bij Commercie, als CIO en bij Pricing & Revenue Management.

De komende maanden worden de laatste Fokker70’s uitgefaseerd en vervangen door Embraers. Gezien het belang van deze transitie zal Boet Kreiken zijn directeurschap bij KLM Cityhopper tot en met oktober dit jaar combineren met zijn nieuwe rol.

Over de opvolging van de directeur KLM Cityhopper vanaf oktober volgt nader bericht.