Amstelveen,
26
april
2016
|
09:13
Europe/Amsterdam

Boek een stedentrip via KLM.nl en ontvang twee gratis huurfietsen

Samenvatting

KLM start als eerste luchtvaartmaatschappij een samenwerking met het wereldwijde online fietsverhuurplatform BimBimBikes. Iedereen die tussen 26 april en 2 mei via KLM.nl een KLM ticket aanschaft naar een Europese bestemming, krijgt er gratis twee huurfietsen op bestemming bij.

De actie, twee gratis stadsfietsen voor één dag, geldt voor 25 van de in totaal 76 Europese KLM bestemmingen. Een groot aantal van deze 76 KLM bestemmingen is al vanaf 99 euro te boeken. KLM’s nieuwe bestemmingen Dresden en Valencia zitten ook bij de 25 populaire bestemmingen waarvoor de actie met BimBimBikes geldt.

KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die samenwerkt met BimBimBikes. Hiermee biedt KLM de reiziger het plezier om Europese steden per fiets te verkennen en wordt het nog aantrekkelijker om één van KLM’s voordelige stedentrips bij KLM te boeken
Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland

Hoe werkt het
Klanten ontvangen na hun boeking een e-mail met daarin een vouchercode. Deze vouchercode kunnen zij eenvoudig verzilveren op de website van BimBimBikes. De vouchercode is geldig voor de huur van twee stadsfietsen, maar tegen bijbetaling is een upgrade mogelijk naar bijvoorbeeld een e-bike of mountainbike.

Klik hier om te bekijken welke bestemmingen meedoen aan deze actie. Reizigers kunnen tot en met 31 december 2016 de vouchercode bij BimBimBikes verzilveren.