Amstelveen,
09
december
2019
|
11:30
Europe/Amsterdam

Adriaan den Heijer benoemd tot Executive Vice President Air France-KLM Cargo

Samenvatting

Met ingang van 1 januari 2020 is Adriaan den Heijer benoemd tot Executive Vice President Air France-KLM Cargo en Managing Director Martinair Holland N.V. Hij volgt daarmee Marcel de Nooijer op, die vanaf 1 januari als CEO bij Transavia aan de slag gaat.

Adriaan bekleedde vanaf 1995 verschillende commerciële, operationele en management functies bij KLM, Air France KLM en Cargo. Sinds 2016 werkt hij als Senior Vice President Pricing & Revenue Management Air France-KLM.

Ik ben blij dat Adriaan den Heijer is benoemd tot Executive Vice President Air France-KLM Cargo. Zijn ervaring bij Passage en Vracht en zijn commerciële- en operationele achtergrond bij KLM en Air France maakt hem een waardig opvolger van Marcel de Nooijer. Ik heb er alle vertrouwen in dat Adriaan de kwaliteit van de dienstverlening, die Marcel met zijn team in Amsterdam en Parijs neerzette, verder uitbouwt. Ook ben ik verheugd dat Marcel als CEO bij Transavia werkzaam blijft binnen de KLM groep. Ik wens zowel Marcel als Adriaan alle succes toe in hun nieuwe functies.
KLM President & CEO Pieter Elbers
Ik ben blij met mijn benoeming tot Executive Vice President van Air France-KLM Cargo. Air France-KLM Cargo is een wereldspeler met een bewezen staat van dienst in het leveren van innovatieve oplossingen en uitstekende service. Ik kijk ernaar uit om samen met de Cargo teams de vrachtactiviteiten voor de toekomst verder te ontwikkelen.
Adriaan den Heijer