Amstelveen,
16
december
2020
|
20:59
Europe/Amsterdam

Verklaring Schiphol, KLM en BARIN over reizen

De uitdagingen die wij hebben in deze covid tijd zijn enorm. Dat raakt ons allemaal. Het kabinet roept ons op alleen te reizen als dat noodzakelijk is. Schiphol en de luchtvaartmaatschappijen doen er alles aan om de reizen dan verantwoord en veilig te laten verlopen. We zetten extra veel mensen in, doen er alles aan zodat reizigers afstand van elkaar kunnen bewaren op de luchthaven en verspreiden de vluchten zoveel mogelijk over de dag. 

Oproep aan onze reizigers 

We roepen onze reizigers op om zich aan de covid maatregelen te houden. Houd 1,5 meter afstand, was vaak je handen, ga niet op reis als je ziekteverschijnselen hebt en draag steeds een mondkapje op Schiphol en in het vliegtuig. Aan mensen die reizigers wegbrengen naar de luchthaven doen we de dringende oproep: ga niet mee de terminal in. Wij zullen streng toezien op het naleven van deze maatregelen.  

Zo maken we het met elkaar mogelijk dat noodzakelijke reizen doorgang kunnen vinden en de voor Nederland zo belangrijke verbindingen voor passagiers en vrachtvervoer in stand blijven. 

Wij danken u vast voor uw medewerking en begrip.  

Schiphol Group

KLM

BARIN