Amstelveen,
28
november
2017
|
17:11
Europe/Amsterdam

Update KL 835 / KL836 Singapore- Denpasar- Singapore

De luchthaven van Denpasar is momenteel gesloten vanwege de Agung vulkaanuitbarsting. Het vluchtsegment van de KL 835 /KL836, Singapore- Denpasar- Singapore is voor zowel maandag 27 als dinsdag 28 november geannuleerd. KLM vliegt sinds zaterdag niet tussen Singapore en Denpasar. 

KLM hanteert strenge veiligheidsregels rondom vulkaanuitbarstingen en acht het niet veilig om in het donker op Denpasar te landen en te vertrekken. Zodra de luchthaven van Denpasar weer geopend is, worden gestrande KLM passagiers (ook passagiers waarvan het KLM ticket onderdeel uitmaakt van een pakketreis geboekt bij een reisorganisatie) met bestemming Denpasar/ Singapore, zoveel mogelijk omgeboekt op KLM partner maatschappijen, maar alleen op vluchten die in daglicht opstijgen en landen.

De passagiers die vandaag 27 en dinsdag 28 november vanaf Amsterdam vertrekken met eindbestemming Denpasar zijn geinformeerd dat hun vlucht is geannuleerd. De KL 835/836 Amsterdam- Singapore- Amsterdam vliegen wel volgens de reguliere dienstregeling.