Amstelveen,
06
juli
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nederland in de finale: KLM zet vier extra vluchten in naar Zuid Afrika

Samenvatting

Nederland is door naar de finale van het WK en KLM organiseert drie extra vluchten naar Johannesburg. Air France zal vanuit Charles de Gaulle Airport één extra vlucht inzetten. Dat betekent dat ruim 1.000 extra Oranje supporters de kans krijgen om de spannende wedstrijd tegen Duitsland of Spanje bij te wonen. De drie KLM vluchten vertrekken op zaterdagochtend 10 juli vanaf Schiphol. De terugvluchten staan gepland in de nacht van 11 op 12 juli. De WK pakketreizen zijn de komende dagen te boeken via onder andere Oad Reizen.

Oad Reizen, de sponsor en officiële reispartner van de KNVB, start de komende dagen met de verkoop van de definitieve complete pakketreizen voor de WK finale in het Soccer City stadion in Johannesburg. Deze pakketreizen bestaan uit een retourticket met de extra KLM-vluchten, transfer van en naar vliegveld en stadion, één hotelovernachting en reisbegeleiding ter plaatse. Supporters die nog geen toegangskaart hebben, kunnen deze ook via Oad Reizen bestellen.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws