Amstelveen,
17
september
2019
|
16:30
Europe/Amsterdam

Meer informatie over de werkonderbreking van woensdag 18 september

De FNV heeft een werkonderbreking van een deel van het grondpersoneel aangekondigd op woensdag 18 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur. KLM doet haar uiterste best om zoveel mogelijk passagiers te blijven vervoeren en het aantal annuleringen tot een minimum te beperken. KLM heeft desalniettemin moeten besluiten om 12 Europese retourvluchten preventief te annuleren. Verder verwacht KLM dat er vertragingen zullen optreden.

Om ondanks de werkonderbreking toch zoveel mogelijk te kunnen blijven vliegen zal het meenemen van ruimbagage niet mogelijk zijn op Europese vluchten die aankomen op of vertrekken van Schiphol op woensdag 18 september tussen 12.45 en 17.00 uur. Tevens roepen we passagiers op om met zo min mogelijk handbagage te reizen om te voorkomen dat deze vanwege ruimtegebrek niet kan worden meegenomen op de Europese vluchten.

KLM hoopt hiermee de impact van de staking voor haar klanten tot een minimum te beperken. Er is een kosteloze rebook policy van kracht voor passagiers die niet zonder ruimbagage willen reizen.

De betrokken passagiers worden door KLM rechtstreeks benaderd en omgeboekt. Wij adviseren onze klanten om daarnaast goed de informatie te volgen op de KLM-website en/of de KLM-app.