Amstelveen,
28
april
2014
|
08:54
Europe/Amsterdam

KLM’s Monday’s Mystery Tickets: voor klanten die van een verrassing houden

Samenvatting

Vanaf vandaag biedt KLM zes weken lang iedere maandag honderd Mystery tickets aan. Wekelijks worden vijf topbestemmingen in Europa geselecteerd waar klanten voor €99 naar toe kunnen vliegen. Bij aankoop weet de klant nog niet naar welke van de vijf bestemmingen de reis gaat.

Via klm.nl/mysterytickets kunnen klanten iedere maandag van negen uur ’s ochtends tot twaalf uur ’s nachts Mystery tickets boeken voor het eerst volgende weekend. Op dinsdag laat KLM de klant weten naar welke bestemming de reis gaat en op vrijdag vertrekt de vlucht vanaf Schiphol. Op maandag vindt de terugvlucht naar Amsterdam na 10.00 uur ‘s ochtends plaats.

KLM komt de avontuurlijke boekers tegemoet met de Ask a Local-service. Omdat zij weinig tijd hebben om de reis voor te bereiden, biedt KLM de Mystery ticket-boekers de mogelijkheid om tijdens het verblijf via WhatsApp restaurant-, uitgaans- en andere reistips te vragen aan een inwoner ter plaatse. Op maandag 28 april wordt de reeks afgetrapt met tickets naar Oslo, Göteborg, Genève, Warschau en Barcelona. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

 

Ga naar KLM Mystery tickets: klm.nl/mysterytickets

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release