Amstelveen,
29
mei
2018
|
16:23
Europe/Amsterdam

KLM verrast geslaagde eindexamenkandidaten

Samenvatting

Met de tweede editie van KLM’s Geslaagde Actie leeft KLM mee met alle middelbare scholieren in Nederland die nu eindexamen doen en straks in spanning zitten over de uitslag.

Als extra beloning voor deze harde werkers stelt KLM aan twaalf geslaagde scholieren twee zogenaamde KLM-droomtickets beschikbaar. Elke provincie in Nederland kent één gelukkige winnaar die samen met een reisgenoot naar zijn of haar KLM-droombestemming mag vliegen.

Om kans te maken op de KLM-droomtickets moeten eindexamenkandidaten aan drie voorwaarden voldoen: zij moeten zich voor de actie aanmelden, voor hun eindexamen geslaagd zijn en vóór 15 juni hun schooltas aan de vlaggenstok hangen.

Eindexamenkandidaten kunnen zich vanaf 29 mei 16.00 uur voor de actie aanmelden door op klm.nl/geslaagd alvast virtueel hun vlag uit te hangen. De inschrijving sluit op 10 juni om 23.59 uur. Als de scholier tussen 6 en 14 juni te horen heeft gekregen dat hij of zij geslaagd is, wordt het tijd om de schooltas aan de vlaggenstok te hangen.

In de vroege ochtend van 15 juni trekt er dan een KLM-team door Nederland om twaalf scholieren die geslaagd zijn én hun vlag hebben uitgehangen te verrassen met twee droomtickets voor een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld.

De actie wordt aangekondigd op social media en toegelicht op klm.nl/geslaagd. Daar staan ook de actievoorwaarden.