02
juni
2017
|
10:34
Europe/Amsterdam

KLM verrast geslaagde eindexamenkandidaten

Samenvatting

Amstelveen, 1 juni 2017 - KLM leeft mee met alle middelbare scholieren in Nederland die nu in spanning zitten over de uitslag van hun eindexamen. Als extra beloning voor deze harde werkers, stelt KLM aan 15 scholieren die hun eindexamen dit jaar halen ieder twee tickets ter beschikking; tien maal twee tickets naar een Europese KLM-bestemming en vijf maal twee tickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld.

Op 14 of 15 juni horen scholieren die eindexamen hebben gedaan of ze geslaagd zijn voor hun middelbare schooldiploma. Dit is hét moment om vol trots te laten zien dat zij deze belangrijke periode van hun leven met succes hebben afgesloten. Niet alleen op Instagram, Facebook en Snapchat, maar ook aan iedereen die het wil weten met de schooltas aan de vlaggenstok.

Ben jij een middelbare scholier en denk je dat je voor je eindexamen gaat slagen? Doe dan mee aan KLM’s Geslaagde Actie! Ga naar www.klm.nl/geslaagd en meld je vóór 12 juni aan door op de actiepagina alvast jouw virtuele vlag uit te hangen.

KLM zal in de vroege ochtend van 16 juni 2017 door Nederland trekken om geslaagden te verrassen door stiekem in 15 schooltassen KLM-droomtickets te stoppen.

De actie wordt geïntroduceerd met een online campagne die te bekijken is op social media en op www.klm.nl/geslaagd. Hier staan ook de algemene voorwaarden van deze actie.