Amstelveen,
08
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM start @KLMzakelijk: twitter kanaal voor Nederlandse ondernemers

Samenvatting

KLM gaat van start met @KLMzakelijk voor ondernemend Nederland. Het twitterkanaal biedt informatie en 24/7 service aan ondernemers die regelmatig vliegen voor de zaak. Met dit interactieve en persoonlijke medium kan KLM de zakelijke reiziger nog beter van dienst zijn.

@KLMzakelijk biedt ook inspiratie op het gebied van internationaal ondernemen. Ontwikkelingen en ervaringen van KLM management en internationale ondernemers worden gedeeld via blogs, persoonlijke tweets en nieuws uit de (financiële) media. KLM trapt af met een blog van Harm Kreulen, directeur KLM Nederland. Hij beschrijft hoe de zakelijke reiziger met KLM het maximale uit een zakenreis kan halen en zijn persoonlijke ervaringen in het zakendoen met andere culturen.

Dit nieuwe twitter kanaal vormt een aanvulling op Facebook en twitter, de social media kanalen waarop KLM al geruime tijd actief is. Uiteraard geldt ook voor dit nieuwe kanaal dat KLM 24/7 service biedt. KLM beantwoordt via social media ieder bericht van een klant persoonlijk, binnen een uur, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws