Amstelveen,
18
oktober
2019
|
09:17
Europe/Amsterdam

KLM maakt inflight kindermagazine voor in de herfstvakantie

Samenvatting

Ter ere van haar 100-jarig jubileum heeft KLM samen met Hearst Create en het het populair-wetenschappelijke tijdschrift Quest, het kindermagazine Holland Herald Junior gemaakt. Het inflight kinderblad wordt deze herfstvakantie aan alle kinderen tussen de 8 en 14 jaar aan boord van KLM-vluchten uitgedeeld.

In opdracht van KLM heeft het redactieteam van Holland Herald voor het ontwikkelen van de junior-editie de expertise van Quest ingeschakeld. Er is gebruik gemaakt van Quest Junior content, terwijl het design en de Engelse vertaling van het magazine door Hearst Create zijn gedaan. In de Holland Herald Junior staat onder andere een reportage over flamingo Bob op Curaçao, de allerleukste feitjes en weetjes over een KLM-vliegtuig, een robotquiz en een interview met een echte piloot.

"Het creëren van de Holland Herald Junior is één van de vele bijzondere manieren van KLM om het 100-jarig bestaan van de airline te vieren", zegt KLM’s Global Marketing Communication & Media Manager Daphne Hoogenboom. "Voor onze 100ste verjaardag wilden we ook onze junior passagiers in het zonnetje zetten. De leuke Quest junior content in combinatie met leuke weetjes en informatieve artikelen over KLM maken dit magazine erg geslaagd. De eerste reacties van de kinderen aan boord zijn dan ook super enthousiast!"