statements,
11
september
2017
|
22:20
Europe/Amsterdam

KLM komt met een oplossing voor passagiers uit Sint Maarten

Hierbij gelden 2 verschillende procedures – 1 voor KLM-passagiers die al een ticket hebben en 1 voor overige passagiers die nog geen ticket hebben, maar wel naar Amsterdam willen komen. Alle reizigers dienen zich op het Princess Juliana Airport op Sint Maarten te melden bij de lokale autoriteiten. Deze zullen er voor zorgen dat de passagiers naar Curaçao worden gebracht. KLM personeel vangt deze passagiers vervolgens op. Passagiers die al een ticket hebben, zullen dan kosteloos worden omgeboekt op een vlucht van Curaçao naar Amsterdam.

Passagiers die niet in het bezit zijn van een ticket naar Amsterdam en over de juiste reisdocumenten beschikken, worden in de gelegenheid gesteld dit alsnog zelf te boeken tegen een speciaal, sterk gereduceerd tarief voor een enkele reis. Passagiers kunnen dit doen via de website, een reisagent of KLM Contact Centers op Sint Maarten (tel. 0031 20 2068253) en Curaçao. (tel. 0031 20 47 47 745) Op 12 september om 18:20 uur (lokale tijd) zal een extra Boeing 747 met vluchtnummer KL738 worden ingezet van Curaçao naar Amsterdam. Deze vlucht zal later vertrekken dan eerder aangekondigd om zoveel mogelijk gestrande passagiers in staat te stellen mee te vliegen van Curaçao naar Amsterdam.

KLM passagiers vanuit Sint Maarten worden tot vertrek van de KL738 in hotels ondergebracht en krijgen begeleiding en ondersteuning van het KLM Care Team ter plekke.

Passagiers kunnen 24 uur per dag contact met ons opnemen via KLM op FacebookMessenger of Twitter. Passagiers kunnen ook bellen met KLM Service Centre. Kijk voor de laatste updates op onze pagina vluchtverstoringen.