03
juni
2017
|
10:00
Europe/Amsterdam

KLM introduceert met ‘Anytime for you’ meer keuze in World Business Class

Samenvatting

Vanaf 1 juli introduceert KLM met ‘Anytime for you’ de mogelijkheid voor World Business Class-passagiers om tijdens vluchten tussen Amsterdam en Johannesburg maaltijden naar wens te bestellen. De nieuwe service geeft de reiziger meer keuze en controle door grotendeels zelf te kunnen bepalen wat en wanneer hij wil eten.

Aan het begin van de vlucht ontvangt de World Businessclass-passagier een menukaart. Hierop vindt hij, naast het reguliere driegangenmenu of –lunch, het ‘Anytime for you’-menu. Dit laatste biedt keuze uit acht verschillende gerechten - zowel koude als warme, hartige als zoete, en gezonde en verwenopties. De passagier kan voor het reguliere driegangenmenu kiezen, of dit naar wens overslaan. Daarna kunnen gekozen gerechten van het ‘Anytime for you’-menu gedurende de gehele vlucht op elk gewenst moment worden opgemaakt en uitgeserveerd.

 

KLM wil haar passagiers steeds een uitstekende reiservaring bieden. Hierbij hoort ook de mogelijkheid om op persoonlijke voorkeuren in te spelen, en rekening te houden met verschillende bioritmen. Met ‘Anytime for you’ wil KLM aan de wensen van individuele reizigers tegemoet komen. De extra zorg en aandacht van KLM-cabinepersoneel, dat speciaal voor dit concept zal worden getraind, maakt dit een persoonlijk en flexibel product - een ervaring die onze World Businessclass-passagier bijblijft.
Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services

‘Anytime for you’ is geheel kosteloos voor de KLM-passagier. Het serviceconcept wordt op diverse vluchten gefaseerd ingevoerd en is in oktober 2017 beschikbaar op een tweede, nog te bepalen, route.