Amstelveen,
16
oktober
2017
|
15:06
Europe/Amsterdam

KLM en TUI slaan handen ineen voor aanbod van marathonpakketreizen

Samenvatting

Vandaag kondigden KLM en TUI hun samenwerking aan op het gebied van internationale marathonpakketreizen. Het aanbod richt zich op de groeiende groep internationale marathonlopers en hun supporters. Vanaf 2018 bieden KLM en TUI marathonpakketten aan bestaande uit een KLM-vlucht, een startbewijs voor de desbetreffende marathon en accommodatie.

Het aanbod van KLM en TUI bestaat uit twee typen bucketlistevents voor marathonlopers.

De World Major Marathons richt zich op de zes wereldwijd meest prestigieuze marathons, ook wel genoemd ‘The Big Six’, in onder andere Tokyo, New York en Berlijn.

De Limited Editions zijn bijzondere hardloopevenementen, zoals de Great Wall Race in China of de Two Oceans Marathon in Zuid-Afrika. Voor alle marathonreizen geldt dat het pakket bestaat uit een KLM-retourvlucht, een startbewijs voor één van de verschillende afstanden van de marathon en accommodatie.

Steeds meer mensen willen bewuster en gezonder leven. Beweging is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. De populariteit van loopsportevenementen is dan ook in korte tijd wereldwijd erg gegroeid. Hardlopen is goed voor lichaam en geest. Bovendien is het een sport die ook op reis gemakkelijk uit te oefenen is. Voor de frequente reiziger een goede manier om fit te blijven.

Wij zijn al jaren trotse sponsor van de KLM Curaçao Marathon en de Amsterdam Marathon. We brengen jaarlijks duizenden passagiers naar loopsportevenementen overal ter wereld. Deze samenwerking met TUI, de grootste reisorganisatie van Nederland, is voor ons een mooie kans om ons aanbod te verrijken.
Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland