Amstelveen,
05
oktober
2013
|
14:00
Europe/Amsterdam

KLM biedt chronisch zieke en gehandicapte kinderen een rondvlucht aan boven Nederland

Samenvatting

Stichting Hoogvliegers organiseert samen met KLM zaterdag 5 oktober een rondvlucht boven Nederland met een Boeing 737 vanaf Schiphol. De 55 kinderen en evenzoveel begeleiders krijgen deze bijzondere vlucht aangeboden van de KLM die op 7 oktober haar verjaardag viert. De KLM stelt hiervoor een vliegtuig compleet met bemanning beschikbaar.

Normaal krijg je een cadeau op je verjaardag, de KLM gééft een cadeau. Maar, eerlijk is eerlijk de KLM krijgt er ook een heel mooi cadeau voor terug, namelijk 55 blije kinderen die een heel bijzondere dag hebben meegemaakt.

Na afloop van de rondvlucht boven Nederland zal het vliegtuig door de luchthavenbrandweer op bijzondere wijze bij de gate weer welkom worden geheten.

Stichting Hoogvliegers
Stichting Hoogvliegers stuurt (chronisch en ernstig) zieke en verstandelijk of lichamelijk gehandicapte kinderen tussen de 6 en 17 jaar de lucht in. Een meer dan geweldig avontuur. De afgelopen jaren konden duizenden kinderen er dankzij Stichting Hoogvliegers letterlijk en figuurlijk even tussenuit vliegen. Voor één dag niet ziek - maar een échte piloot! Enkele weken geleden werd aan de 6000e Hoogvlieger het diploma uitgereikt.

Voor een chronisch ziek en verstandelijk of lichamelijk gehandicapt kind is dit een groot avontuur. Daarnaast betekent het ook dat hij of zij óók eens een verhaal heeft dat aan vriendjes of vriendinnetjes kan worden verteld.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release