amstelveen,
13
september
2018
|
18:08
Europe/Amsterdam

Joost Luiten en KLM verlengen sponsorcontract tijdens opening 99ste editie KLM Open

Vandaag begint op golfbaan The Dutch in Spijk de 99STE editie van het KLM Open. Het is de derde en laatste keer dat het toernooi op deze baan wordt gespeeld, volgend jaar verhuist het KLM Open naar The International in Amsterdam.

Het KLM Open heeft dit jaar opnieuw een sterk spelersveld met acht oud-winnaars en grote namen als titelverdediger Romain Wattel, Martin Kaymer, Lee Westwood en Andrew Johnston. Joost Luiten die het toernooi in 2013 en 2016 op zijn naam schreef, moet verstek laten gaan vanwege een polsblessure. Joost Luiten was op de eerste toernooidag wel aanwezig. Zo opende hij de KLM-actie ‘Sla je Wereldbal en win een Werelddeal’, waarbij bezoekers van het KLM Open met een hole-in-one twee KLM-vliegtickets kunnen winnen naar Curaçao, Kuala Lumpur, Los Angeles, Mauritius of Valencia. Aansluitend zetten Joost Luiten en Harm Kreulen, directeur KLM Nederland, hun handtekening onder het sponsorcontract tussen partijen, waardoor de samenwerking tussen Joost en KLM is verlengd tot en met het KLM Open 2020.

Het KLM Open 2018 op The Dutch in Spijk duurt tot en met zondag 16 september. Meer informatie op :https://www.golf.nl/klm-open