Amstelveen,
11
maart
2020
|
13:32
Europe/Amsterdam

COVID-19: Italië

Vluchtschema’s Italië

De vluchten naar Milaan, Venetië en Napels zijn opgeschort tot en met 3 april. Naar Bologna, Turijn, Florence, Genua en Catania zal KLM tot en met 25 maart tot 1 keer per dag vliegen. Van 26 maart tot en met 3 april worden deze vluchten opgeschort. Naar Rome wordt de frequentie tot 2 keer per dag (eveneens tot en met 3 april).

Tot nu toe heeft KLM een aanzienlijk aantal Europa-vluchten en een aantal intercontinentale vluchten naar Azië geannuleerd sinds de start van de coronacrisis. Klanten wordt geadviseerd om de flight disruption page te raadplegen bij vragen over netwerkaanpassingen.

De situatie rond het coronavirus verandert continu. Vanwege het coronavirus en om de gezondheid van klanten en medewerkers te borgen, bekijkt KLM per dag of er aanpassingen nodig zijn aan het netwerk en welke operationele maatregelen getroffen dienen te worden. Op KLM.com en in de KLM-app is de actuele vluchtinformatie te vinden. KLM houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staat in direct contact met de gezondheids- en luchtvaartautoriteiten.