Amstelveen,
14
juli
2016
|
13:52
Europe/Amsterdam

Feestelijke opening KLM Travel & Services en premium check-in gebied

Het premium check-in gebied in vertrekhal 2 én het nieuwe Airport Ticketoffice is gisteren geopend onder de naam ‘KLM Travel & Services’. De opening stond in het teken van gastvrijheid.

President-directeur KLM Pieter Elbers verrichtte de opening van dit nieuwe gebied waar de KLM-beleving van passagiers centraal staat. KLM-medewerkers van de vertrekhal en van KLM Travel & Services benadrukten dat in hun gastvrije, nieuwe werkomgeving de klant nóg meer centraal staat. Het concept en de uitwerking van de nieuwe opzet is afkomstig van de KLM-medewerkers zelf. Een voorbeeld van “veranderen, meedoen en winnen!”, het motto dat KLM hanteert bij de veranderingen die het bedrijf ondergaat.

Bij KLM Travel & Services is alles gericht op het creëren van een memorabele ervaring voor klanten. Ook is het KLM merk beter in beeld gebracht. De gastvrijheid wordt door de medewerkers van ‘KLM Travel & Services’ versterkt door de klant proactief te benaderen en omdat ze vaker vóór dan achter de balie te vinden zijn, net als hun collega’s bij de check-in. Op deze manier wordt weer een extra stap gezet om ‘Creating memorable experiences’ dagelijks te realiseren.