Amstelveen,
28
juni
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Extra vlucht KLM naar kwartfinale WK nu te boeken

Samenvatting

KLM zet een extra vlucht in naar de kwartfinale van het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Aanstaande donderdag 1 juli vertrekt om 08.30 uur een Boeing 747 naar Johannesburg. Op zaterdag 3 juli aanstaande vertrekt dit toestel weer uit Johannesburg om 21.55 uur lokale tijd. De vluchten zijn nu te boeken, onder andere via Oad Reizen.

Oad Reizen, de sponsor en officiële reispartner van de KNVB, biedt complete wedstrijdarrangementen aan. Deze bestaan uit een vliegticket van KLM, 2 hotelovernachtingen, een doorvlucht naar Port Elizabeth, begeleiding en bustransfers naar het stadion. Supporters die nog geen toegangskaartje hebben, kunnen dat via Oad Reizen bestellen.

“Wij anticiperen op de inzet van extra vluchten en treffen de nodige voorbereidingen met de KNVB en Oad Reizen. Zo kunnen wij meteen na de winst van Oranje extra capaciteit aanbieden aan onze klanten”, aldus Bram Gräber, directeur KLM Nederland.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws