Amstelveen,
08
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Deelnemers Elfstedentocht kunnen gratis KLM-ticket omboeken of annuleren

Samenvatting

Als de Elfstedentocht doorgaat, biedt KLM klanten met een KLM ticket vanuit of naar Nederland, die bovendien een geldig startbewijs voor de Elfstedentocht hebben, de mogelijkheid gratis hun vlucht om te boeken.

Het gaat om vertrekdatum op de dag van de tocht zelf of een dag eerder of later. Klanten kunnen gratis omboeken (annuleren mag ook de dag voor en de dag na de tocht) door zich aan te melden op de KLM pagina op Facebook, een tweet te sturen naar @KLM, of te bellen naar  020-4747747. Een scan van het startbewijs is voldoende.


Peter Hartman, president-directeur KLM:
"KLM draagt als oer-Hollands bedrijf de Elfstedentocht een warm hart toe. Een post op Facebook van een klant die maandag op huwelijksreis gaat maar die ook een startbewijs heeft, bracht ons op dit idee”.

 

KLM luistert 24/7 goed naar de klant en stelt hem of haar centraal in KLM’s dienstverlening. Social media zijn hiervoor een uitstekende graadmeter.

 

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws