Amstelveen,
13
februari
2020
|
19:04
Europe/Amsterdam

Corendon en KLM tekenen overeenkomst voor een kwart miljoen vliegtuigstoelen naar Curaçao

Donderdag 13 februari 2020 – Corendon en KLM hebben vandaag een nieuwe overeenkomst ondertekend voor vluchten naar Curaçao. Vanaf het winterseizoen 2020/2021 neemt Corendon gedurende een periode van drie jaar een kwart miljoen stoelen af bij KLM.

Met deze overeenkomst heeft Corendon gedurende het hele jaar gegarandeerde capaciteit bij KLM op vluchten van en naar Curaçao, wat naadloos aansluit op de groeiambities die Corendon op Curaçao heeft. Voor KLM draagt de overeenkomst bij aan het verder versterken van de positie op de markt voor pakketreizen naar het populaire vakantie-eiland.

We werken al sinds 2014 tot volle tevredenheid samen met Corendon voor onder andere pakketreizen naar Curaçao. De populariteit van dit prachtige eiland blijft stijgen in Nederland. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we de samenwerking de komende drie jaar voortzetten.
Harm Kreulen - Directeur KLM Nederland
Curaçao is een van onze topbestemmingen, mede dankzij de samenwerking met KLM. Op 1 april dit jaar zetten we de volgende stap met de opening van het Corendon Mangrove Beach Resort, ons eigen schitterende vijfsterrenresort met all-in concept en een spectaculair aquapark. Samen met KLM verwachten we dat we veel Nederlandse vakantiegangers daar een fantastische vakantie kunnen bieden.
Atilay Uslu, oprichter Corendon