Amstelveen,
20
januari
2022
|
15:00
Europe/Amsterdam

Bij KLM vliegtickets NS-treinkaartje naar Amsterdam te koop

Samenvatting

Sinds deze week is het mogelijk om bij de aankoop van een KLM-vliegticket ook een treinkaartje van Schiphol naar Amsterdam Centraal (en terug) aan te schaffen. De service is vooral bedoeld voor buitenlanders die met KLM naar Schiphol vliegen en in Amsterdam verblijven. Zo kunnen reizigers op één plek hun reis plannen en boeken en hoeven zij niet ter plekke in de rij te staan voor een treinkaartje.

Waar KLM reizigers eerder al de mogelijkheid bood om bij het boeken van hun vliegtickets ook een auto te huren of een taxi te bestellen via het boekingsplatform CarTrawler, is daar nu de mogelijkheid van de trein aan toegevoegd. Deze optie is bedoeld om reizigers te ontzorgen tijdens het boeken van hun reis en het reizen met de trein aan te moedigen. Na het boekingsproces ontvangen reizigers de treinkaartjes van NS per e-mail.

NS en KLM willen reizen met trein en vliegtuig makkelijker op elkaar aan laten sluiten. Zo zullen de komende maanden meer binnenlandse NS-bestemmingen van en naar Schiphol beschikbaar worden gemaakt in het boekingsplatform van CarTrawler bij KLM.