Contactinformatie
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Mediarelations

Tеl: + 31 20 649 45 45
Email:

Laatste nieuws
Deel deze release
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Amstelveen,
05
september
2016

Trust Together

Samenvatting

Om te komen tot een gezond bedrijf is het herstel van vertrouwen binnen de Groep een zeer belangrijk element bij de uitvoering van noodzakelijke veranderingen. Dat heeft Jean-Marc Janaillac aangegeven bij zijn aantreden in juli 2016.

Afgelopen week heeft Jean-Marc Janaillac als nieuwe AFKL CEO in zowel Frankrijk als Nederland een gesprek gevoerd met de sociale partners. Het Air France-KLM project ‘Trust Together’ is gelanceerd. Dit ‘Trust Together’-programma, zoals dat door de heer Jean-MarcJanaillac naar voren is gebracht, is een aanvulling op Perform 2020. Daarbij ligt de focus op enerzijds het herstellen van vertrouwen binnen de groep waar dat nodig is en anderzijds op het benoemen van een aantal specifieke strategische items.

Ten onrechte is het beeld geschetst in buitenlandse media, en daarna overgenomen in de Nederlandse media, dat Perform 2020 van de baan zou zijn. KLM en Air France benadrukken dat zij de ingeslagen weg van Perform 2020 voortzetten. Daarbij ligt de focus op het verlagen van kosten en het behalen van een hogere marge om daarmee noodzakelijke investeringen te doen voor een gezonde toekomst. De eerste positieve resultaten van de ingezette koers zijn inmiddels zichtbaar voor KLM.