Amstelveen,
05
juli
2013
|
14:18
Europe/Amsterdam

Vandaag ook Comic Sans Dag bij KLM

Samenvatting

Vandaag staat KLM stil bij het lettertype Comic Sans. KLM steunt voor de tweede maal het initiatief van Radio 3FM en zet speciaal voor vandaag de KLM.nl site om in het voormalig populaire Comic Sans lettertype.

Met de volgende actie besteedt KLM ook dit jaar op ludieke wijze aandacht aan Comic Sans Dag.

“Heet jij C. Sans en heb je zin in vacances? Laat het ons weten en win een retour naar Paris, France”

In de prille jaren van het internet was een website zonder Comic Sans haast ondenkbaar, maar dat is veranderd. Het is de vierde keer dat Radio 3FM het initiatief voor Comic Sans Dag neemt, om zo een glimlach op het gezicht van iedereen te krijgen. KLM doet graag mee en voegt een ‘little act of kindness’ toe.

Speluitleg
Vandaag is het weer Comic Sans Dag, en KLM doet daar, net als in 2012, aan mee. De homepage van www.KLM.nl is geheel in stijl omgedoopt, maar we doen nog meer. Met deze Comic Sans actie zijn we op zoek naar mensen in Nederland die C. Sans heten. Wie werkelijk zo heet en dit vandaag op Facebook of Twitter aan KLM kenbaar maakt, wint twee retourtickets naar Parijs!

Hoe kun je meedoen?
Winnen kan alleen als je daadwerkelijk C. Sans heet en dit ook zo in je paspoort staat. Dit kun je ons op twee manieren laten weten:

  • Facebook:
    Ga naar www.facebook.com/KLM en plaats het volgende bericht: “Mijn naam is C. Sans en ik wil met met KLM op vacances. #ComicSansDag” op onze timeline. (Controleer je instellingen zodat we je een privé bericht kunnen sturen).
     
  • Twitter:
    Stuur een tweet met de volgende tekst: “Mijn naam is C. Sans en ik wil met @KLM op vacances. #ComicSansDag” (Volg @KLM zodat we je een privé bericht kunnen sturen).

Als je aan de voorwaarden voldoet, sturen wij je zo snel mogelijk een privébericht. Omdat we waarde hechten aan je privacy, adviseren we je om geen afbeeldingen van je paspoort te posten. Om dezelfde reden zullen we niet openbaar bekend maken wie de tickets gewonnen hebben.

De Algemene Voorwaarden van deze actie zijn aan de rechterkant terug te vinden.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws