Contactinformatie
KLM Corporate Communications
KLM Royal Dutch Airlines

Tеl: 020 649 45 45
Email:

Amstelveen,
30
juni
2017

KLM’s Geslaagde Actie voor herkansers

Speciaal voor herkansers heeft KLM een vervolg gegeven aan KLM’s Geslaagde Actie. Onder de noemer KLM’s Geslaagde Actie voor herkansers maken eindexamenkandidaten die een of meerdere vakken moesten herkansen alsnog kans op gratis vliegtickets.

KLM’s Geslaagde Actie was een groot succes. Meer dan 45.000 van de in totaal 210.000 eindexamenkandidaten hadden zich voor deze actie aangemeld. Uit deze aanmeldingen werden 15 scholieren in de vroege ochtend van 16 juni verrast met twee KLM-vliegtickets in hun schooltas.

Voor enkele scholieren kon de vlag echter nog niet uit. Zij moesten een herkansing doen en konden niet meedoen aan KLM’s Geslaagde Actie. Speciaal voor deze groep introduceert de luchtvaartmaatschappij KLM’s Geslaagde Actie voor herkansers.

Scholieren die na herkansing alsnog geslaagd zijn voor hun eindexamen kunnen aan deze actie deelnemen door zich vóór 7 juli aan te melden op klm.nl/geslaagd. Door op deze actiepagina hun virtuele vlag uit te hangen, maken zij kans op twee vliegtickets naar een KLM-bestemming naar keuze, waar ook ter wereld. De winnaar wordt bepaald door middel van loting.

Deel deze release
Laatste nieuws